torstai 23. elokuuta 2012

Den čtvrtý s Dukanem

Mám za sebou třetí a čtvrtý den....teda čtvrtý ještě ne úplně, ale nečekám velké změny.
Třetí den probíhal v pohodě, zaznamenala jsem už docela nárůst energie, menší hlad, i když jsem jedla dobře a kdykoliv jsem měla hlad. Dokonce jsem byla tak plná energie, že jsem večer nemohla usnout.
Taky mi došel balíček detoxikačních přípravků z Brna, tak čekám, že mi ještě víc pomůže v brzké době zlepšit jak zdravotní stav, tak proces hubnutí :)

Dnes ráno se mi vstávalo docela špatně, protože jsem večer nemohla dlouho usnout, ačkoliv mi nekručelo v břiše, tak evidentně byl na vině hlad. Když jsem pak večer v zoufalství do sebe nasoukala vařené vejce (co jsem měla připravené na ráno a nic jiného se mi nechtělo v zoufalství už lovit), tak jsem totiž usnula během pěti minut. Takže počítám, že to bylo o tomhle. ¨

Ráno jsem ale musela vstávat klasicky v 7:40. S tím, že já ráda spím tak alespon 7,5 -8 hodin za noc, tak tohle bylo zoufale málo, neb jsem usnula určitě tak k jedné hodině ranní. Navíc asi díky cigaretám, kterých jsem si pár za posledních několik dní dala, když už jsem dostala tu krabičku od kamarádky...a k tomu, že jsem začla díky Dukanovi konzumovat mléčné produkty, tak se mi asi rozjela alergie.... Takže v tomhle ohledu změna k horšímu. Na váze sice o 1,7 kg méně než v pondělí, ale pořád ucpaný nos (nebo pro změnu kýchám a mám nos plný, ovšem to by se člověk nedosmrkal...). A k tomu mi začaly asi od alergie zaléhat uši a pálit mě oči. Když to sečtu s tou únavou po špatné noci - nic moc. Ale to se poddá. Hned jak přejdu do druhé fáze Dukana, tak zase vyloučím mléčné produkty na minimum a budu se snažit konzumovat hlavně sojové jogurty a mléko.

Taky jsem si včera objednala ty proteinové těstovinky, tak mám hned lepší náladu. Konečně si nebudu muset do práce nosit kuřecí prso s kuřecím prsem a s hořticí, ale s těstovinama :-) jeee :-)
a taky už se těším na zeleninu :-) ale ráda bych vydržela 7-8 dní v téhle první fázi, čili buď do neděle, nebo až do pondělí :-) Uvidíme. Snad mi dojdou ty těstoviny ještě dnes, ráno mi psali e-mail, že to bylo vyexpedované. Mohou se prý už v první fázi, takže bych mohla mít nějakou normálnější svačinu už zítra do práce :-)